فروش دتکتور دودی هوشمند
سیستم اعلام حریق قطعه به قطعه با حسگرها و سنسورهای حساس به آلاینده و حرارت سر و کار دارد . پرشین ایمن در خصوص نصب و راه اندازی سیستم اتوماتیک اعلام حریق کلیه این مجموعه را از صفر تا صد با آزمایش های گوناگون و کاملا تخصصی قبل از نصب در شرکت انجام داده و آزمون و خطاهای قطعات وارداتی و تولید داخل را اولیت کار میداند یکی از قطعاتی که در سیستم اعلام حریق خیلی حساس هستند دتکتور دودی میباشد . محصولی که در این برگه مد نظر داریم دتکتور دودی هوشمند است که زیر سقف نصب میشوند و از آنجا که از نامش پیداست به ترکیبات دود حساس و بهترین عملکرد را به اجرا خواهد گذاشت . همراه پرشین ایمن باشید با کلیاتی از این محصول هوشمند و کارایی بینظیر سیستماتیک آن . قیمت دتکتور دودی را از ما بخواهید
همه چیز درباره بلدر تانک
عملکرد دتکتور دودی هوشمند
این دتکتورها همانطور که اشاره شد به آلاینده دود حساس و عملکرد آن زمانیست که حسگرها به حد نساب مقدار آلاینده لازم جهت ارسال سیگنال به سیستم اتوماتیک اعلام حریق دریافت کند . از این رو زمانی که میزان ریزدانه ها از قطر 0.0005 تا 10 مکرومتر دود موجود در انواع آتش سوزی ها میزان لازم جهت راه اندازی و هشدار سیستم اتوماتیک را بدهد :
- سیستم دتکتور دودی هوشمند سیگنال را به سیستم مرکزی اعلام حریق ارسال میکند
- سیتسم اعلام حریق سیگنال را به کنترلر سیستم اطفای حریق ارسال میکند
- بسته به نوع سیستم اطفای حریق عملیات اطفا در کمتر از 50 ثانیه کار خود را آغا میکند
- ( در سیتسم اتوماتیک fm200 با استفاده از گاز fm200 )
- در سیتسم اطفای حریق co2 با آزاد کردن گاز co2 و حذف اکسیژن
- و در سیستم اطفای حریق آب ، مقدار مایع لازم جهت اطفای حریق فضای موجود عمل میکند
فروش کپسول آتش نشانی با قیمت مناسب
انواع دتکتور دودی هوشمند
ما 3 نوع دتکتور دودی در تجهیزات آتش نشانی پرشین ایمن داریم که هر 3 نوع کاربرد مشابه اما همراه با سیستماتیک متفاوت و پیرو سیستم کنترلر خاص هستند .
- دتکتورهای دودی هوشمند اشعه ای
- دتکتورهای دودی هوشمند یونیزاسیون
- دتکتورهای دودی هوشمند نوری
1. دتکتور دودی اشعه ای
این نوع تکتور برای سیستم اتوماتیک اعلام حریق نصب شده در محیطهایی بزرگتر از محیط کارگاهی یا مغازه ف واحد مسکونی و….. میباشد .
- تعبیه سیستم ارسال کننده tx و سیستم دریافت کننده txx در نقاطی از محیط روبروی هم هستند
- tx زمانی که ارتباط قطع شده با نقطه txx را حس میکند سیگنالی به مرکز اعلام حریق ارسال میکند
- یا همینرو در نقطه txx اگر قطعی ارتباط تشخیص داده شود دستور آماده باش به اسفای حریق داده میشود
- کل سیستم اطفای حریق اتوماتیک fm200 و co2 اطفای حریق آب و .. سایر تجهیزات اتوماتیک تنها یک سیگنال دریافتی برای انجام کار لازم دارند
2. دتکتور دودی نوری
دیگر دتکتور دودی هوشمند در سیستم اعلام حریق اتوماتیک دتکتور نوری میباشد که با حسگرهای نوری میتواند با عملکردی عالی سیستم اطفای حریق را در جیران خطر آتش سوزی قرار دهد :
- این دتکتور توسط یک سلول نوری کنترل میشود
- بعد از دریافت میزان آلاینده غیر طبیعی در مسیر با کمرنگ شدن نور سیستم عمل میکند
- آلاینده را تشخیص داده و سریعا به مرکز کنترل خطر آتس سوزی را اعلام میکند
کاربرد دتکتورهای نوری چیست ؟
این سیستم بیشتر برای مکان هایی مورد استفاده واقع میشود که سرعت وسعت آتش سوزی کم بوده و زمان کافی برای اعلام حریق باقی میماند
3. دتکتور دودی یونیزاسیون
و اما ما برای برخی مکانها که سرعت آتش سوزی خیلی بالاست نیاز به یک دتکتور داریم که بتوانیم توسط آن با تشخیص کوچکترین خطر حریق در کمتر از 5 ثانیه سیستم اعلام حریق هشدارهای لازم را ارسال نماید . از این رو پرشین ایمن به شما دتکتور دودی یونیزاسیون را پیشنهاد میکند که ساختاری بسیار حساس و تایید شده دارد :
- این دتکتور حاوی اشعه رادیاکتیو میباشد
- جریان رادیواکتیو داخل محفظه هشدار به حد تنظیم شده ای برقرار است .
- زمانی که آلاینده دود به داخل محفظه راه پیدا کند سیستم هشدار دهنده خطر را حس میکند
- هشدار در بازه زمانی خیلی کوتاه رخ میدهد و سیستم افای حریق وارد عمل میشود
این نوع دتکتور دودی در محیطهایی همچون انبار مایعات قابل اشتعال ، جایگاه های سوخت ، کلیه نیروگاه ها و…. اماکن امنیتی همچون موشک سازی ها و انبار مهمات ، اسلحه خانه ها ، آزمایشگاه ها و ….. کاربرد دارد
دتکتور چیست ؟
دتکتورها کمک می کنند تا بتوان قبل از بزرگ شدن حریق آن را مهار نمود دستگاه های کوچک دتکتور که با عنوان آشکار ساز دود نیز شناخته می شوند , به طور معمول بر روی سقف نصب شده و می توانند با استفاده از سنسورهای حساسی که دارند قبل از گسترش حریق با تشخیص اولین علایم وقوع آتش را تشخیص دهند دتکتور آتش نشانی انواع مختلفی دارد از جمله دتکتورهای حرارتی , دودی , شعله ای , گازی و ترکیبی .
- دتکتور اعلام حریق چیست ؟
- آشنایی با 4 دتکتور اعلام حریق
- بهترین دتکتورها
دتکتور اعلام حریق چیست ؟
دتکتور حرارتی وسیله ای است که به کمک آن می توان حریق یا اثرات جانبی آن را تشخیص داد , دتکتورها معمولا به صورت ولتاژ 24 ولت جریان مستقیم تغذیه شده اما برخی نیز از ولتاژ 12 و 28 ولت جریان مستقیم و 220 ولت جریان متناوب استفاده می کنند , هدف از طراحی این وسیله تشخیص حریق قبل از گسترش و غیر قابل کنترل شدن آن است , سنسورهای اعلام حریق در این وسیله با توجه به اینکه به کدامیک از المان های آتش ( اعم از دود , حرارت و.. ) حساس باشند در گروه های مختلف دسته بندی می شوند .
آشنایی با 4 دتکتور اعلام حریق
دتکتورهای دودی :
این نوع دتکتور برای شناسایی دود ناشی از حریق در شرایط آتش سوزی فضای ساختمان ساخته شده است ؛ این سنسورها به کمک روش های متفاوت حجم خطرناک دود ناشی از حریق فضای ساختمانی را شناسایی می کنند این دتکتورها بر اساس تکنولوژی ساخت و روش کار شامل موارد زیر می باشند .
- دتکتورهای دود نوری با عملکرد نقطه ای
- دتکتورهای دود نوری با عملکرد خطی
- دتکتورهای دود یونیزه به عملکرد نقطه ای
مزایای دتکتورهای دودی چیست ؟
این نوع با تشخیص سریع دود به کنترل خطر کمک کرده داشتن زمان کم و حتی چند ثانیه برای تخلیه ایمن محل می تواند شما را از خطر استنشاق دود و گازهای سمی نجان دهد ,بزرگترین عیب نوع معمولی این دتکتورها پایش دیرهنگام دود حاصل از وقوع حریق است ؛ دتکتورهای دودی معمولی باید منتظر گردش طبیعی هوا باشند تا وقوع دود در فضای اتاق را تشخیص دهند .
دتکتورهای نوری :
این نوع متشکل از یک سلول نوری , منبع تولید کننده نور , عدسی , دیود حساس به نور و سنسورهای فتوالکتریک تشکیل شده است , اساس کار آن بر اصل پراکندگی نور بوده و به کمک آن می توان دود و آتش سوزی را تشخیص داد در شرایط عادی پرتوهای نور از جلوی دتکتور عبور کرده و در سلول تعبیه شده گیر می افتند اما هنگام حریق تعدادی نور توسط ذرات دود متفرق شده و دیود حسگر آن را دریافت کرده که موجب شروع عملکرد دتکتور و ارسال علایم به مرکز آتشسوزی می شود .
مزایای دتکتورهای نوری چیست ؟
قیمت این نوع از دیگر دتکتورها ارزان تر بوده و مناسب طراحی سیستم های ساده اعلام و اطفای حریق ساختمان می باشد
دتکتورهای حرارتی :
دتکتورهای حرارتی با توجه به نوع آن نسبت به درجه خاصی از دما یا افزایش یا و یا هردوی ان حساس بوده و با ایجاد یکی از این شرایط آتش را تشخیص و فعال می شوند , انواع دتکتورهای حرارتی شامل دتکتورهای حرارتی ثابت , دتکتورهای حرارتی افزایشی , دتکتورهای حرارتی خطی و دتکتورهای حرارتی ترکیبی می باشد .
مزایای دتکتورهای حرارتی :
این نوع مناسب نصب در فضاهای بسیار بزرگ بوده و مناسب نصب در مکان های محدود با سطح دسترسی کم است شرایط نگهداری ساده ای داشته و برای پایش سرتاسری محیط طراحی شده اند .
دتکتورهای گازی :
دتکتورهای گازی از انواع دتکتورهای آتش نشانی بوده و وسیله ای است که جهت تشخیص گاز موجود در محیط که قبل از وقوع حادثه این دتکتور قادر به آشکار سازی و اعلام وجود گازهای سمی و خطرناک است .انواع دتکتورهای گازی شامل دتکتورهای گازی ثابت و دتکتورهای گازی پرتابل می باشد .
مزایای دتکتورهای گازی چیست ؟
از مهم ترین مزایای این نوع می توان به شناسایی منبع آتش سوزی و نشت گاز اشاره کرد .
بهترین دتکتورها
- آریاک
- زیتکس
- سایان
- زتا و….